in Line Homogenizer Applikationer og funktioner

i Line Homogenizer

I Line Homogenizer er dens grundlæggende princip det samme som for en generel emulgator.Den bruger den højfrekvente hydrauliske forskydning og den høje lineære hastighed forårsaget af rotorens højhastighedsrotation for at få materialet til at blive centrifugalekstruderet i det smalle mellemrum mellem rotoren og statoren.Under de kombinerede virkninger af , friktion, kollision osv. er de jævnt fordelt med hinanden, og med tilsætning af egnede emulgatorer kan de to stoffer, der oprindeligt er ublandbare, øjeblikkeligt og jævnt emulgeres, hvorved der opnås et stabilt produkt.

Pumpehovedet på Inline Homogenizer er hovedsageligt sammensat af en rustfri stålrotor og stator.Rotoren og statoren er lavet af rustfrit stål.Dette materiale er slidstærkt og ikke let at ruste.Dette vil bedre underopdele nogle oxiderende væsker uden at forårsage skade på pumpehuset.

Inline Homogenizer kan bruges til kontinuerlig emulgering eller dispergering af en række forskellige væsker, og samtidig kan den transportere væsker med lav viskositet over korte afstande.Det kan også opnå blanding af pulver og væske, så inline homogenisator er meget udbredt i daglige kemikalier, fødevarer, medicin, kemisk industri, belægninger og andre områder.

Arbejdsprincippet for Inline Homogenizer er processen med ensartet, hurtigt og effektivt at overføre en fase eller flere faser (væske, fast, gas) til en anden gensidigt ublandbar kontinuerlig fase (normalt flydende).Under normale omstændigheder er hver fase ublandbar med hinanden.Når ekstern energi tilføres, rekombinerer de to materialer til en homogen fase.På grund af den stærke kinetiske energi forårsaget af den høje tangentielle hastighed og højfrekvente mekaniske effekt genereret af rotorens højhastighedsrotation, udsættes materialet for stærk mekanisk og hydraulisk forskydning, centrifugal ekstrudering, væskelagsfriktion og slag i det smalle mellemrum mellem statoren og rotoren.De kombinerede virkninger af rivning og turbulens danner suspensioner (faststof/væske), emulsioner (væske/væske) og skum (gas/væske).Som et resultat bliver den ublandbare faste fase, flydende fase og gasfase øjeblikkeligt ensartet og fint dispergeret og emulgeret under den kombinerede virkning af tilsvarende modne processer og passende mængder af additiver.Efter højfrekvente cyklusser opnås stabile og højkvalitetsprodukter.

Funktioner af in Line Homogenizer: 1. Smal partikelstørrelsesfordeling og høj ensartethed;2. Præcisionsstøbt integreret ramme og hver rotor, der har gennemgået en præcis dynamisk balancetest, sikrer lav driftsstøj og jævn drift af hele maskinen;3. Det er ikke let at fremstille hygiejniske døde hjørner, og materialer kan spredes og klippes gennem knusning;4. Eliminer kvalitetsforskelle mellem batcher;5. Det har funktionen af ​​kortdistance-, lavtløftende transport;6. Mekaniske tætninger af patrontype sikrer, at materialer ikke er lette at lække;7. Kan realisere automatisk kontrol;8. Stor forarbejdningskapacitet, velegnet til industriel online kontinuerlig produktion;9. Tidsbesparende, effektiv og energibesparende.

Smart Zhitong har mange års erfaring med udvikling, design i Line Homogenizer

i mange år

Hvis du har bekymringer, bedes du kontakte

@Hr. Carlos

WhatsApp wechat +86 158 00 211 936


Posttid: Dec-05-2023